Ramen

Schoonmaak van uw ramen zowel binnen als buiten, periodiek of op afspraak, voor prive of bedrijf

Perfect gewassen ramen zijn uw visitekaartje. Extreme Clean reinigt al uw glas, binnen of buiten. Zaakvoeder Kenneth en zijn team zorgen er voor dat al uw ramen en omlijstingen streeploos worden gereinigd (tot in het kleinste hoekje). We werken voornamelijk in de regio van Knokke (Heist), Brugge, Gent, Roeselare, Nieuwpoort, Oostende, De Haan, Koksijde, Gistel, Jabbeke en Zuinekerke. Andere regio’s zijn natuurlijk niet uitgesloten, contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze teams van ramenwassers vindt je vooral bij kmo's bedrijven en particulieren

Zij werken nog op de traditionele wijze: met spons en trekker voor een streeploos resultaat. Ook kunt u beroep doen op onze schoonmaakdiensten: wij reinigen schowrooms, kantoorruimtes, traphallen, winkels, horeca enzovoort. Dit met de nodige glimlach, zorg en aandacht voor de buitenomgeving of u interieur.

Het osmose-reinigingssysteem is om ramen te wassen waar we echt niet bij kunnen. Osmose is een speciaal gezuiverd water zonder schadelijke residue, zoals mineralen en ijzer. Ons team heeft steeds osmosewater mee in onze bestelwagen. Het zuiverende osmosewater garandeert een streeploos resultaat.

Wij zijn ervan overtuigd dat door het periodiek reinigen de levensduur van uw ramen en omlijstingen omhoog gaat en het glas langer zijn glans behoud.

Ook (grote) hoogte brengt ons niet in de problemen, want we hebben een hoogtewerker ter beschikking waar we tot 7 verdiepingen ramen kunnen reinigen. Dit met de nodige veiligheid voor ons en uw gevel. De nodige stappen voor het parkeerverbod in uw straat worden ook voor u geregeld door ons.

Extreme Clean garandeert een helder en streeploos resultaat bij u thuis, uw kantoor, horeca, winkel of openbare instelling!

 

Overzicht


  • HUIZEN
  • HORECA

  • VERANDA'S

  • SHOWROOMS

  • LICHTSTRATEN

  • KLASSIEKE & MODERNE RAMEN
  • OPKUIS & VERWIJDERING MATERIAAL

  • OOK MOEILIJK BEREIKBARE PLAATSEN

Commerciële pandenZONDER
ZORGEN
ABONNEMENT

NEEM CONTACT MET ONS OP IN VERBAND MET ONZE ABONNEMENTEN EN GENIET ZORGELOOS VAN PERFECT SCHONE RAMEN.Lokaal en gemotiveerd personeel voor een perfecte schoonmaak aan realistische prijzen.website door geselle.be