Skip to main content
VOOR PRIVE EN BEDRIJF

RAMEN

Perfect gewassen ramen zijn uw visitekaartje. Extreme Clean reinigt al uw glas, binnen of buiten. Zaakvoeder Kenneth en zijn teams zorgen er voor dat al uw ramen en omlijstingen piek fijn worden gereinigd (tot in het kleinste hoekje).We werken voornamelijk in de regio van Knokke (Heist), Brugge, Gent, Roeselare, Oostende!

Andere regio’s zijn natuurlijk niet uitgesloten, contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze glazenwasservice richt zich zowel tot bedrijven (grote ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) of zelfstandigen) als tot particulieren (veranda’s, hoge ramen, dakramen, enz.). Onze glazenwassers werken op afroep of met een regelmatig onderhoudscontract voor uw ramen op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, driemaandelijkse basis…

Het osmose-reinigingssysteem is om ramen te wassen waar we echt niet bij kunnen. Osmose is een speciaal gezuiverd water zonder schadelijke residuen, zoals mineralen,ijzer of kalk. Ons team heeft steeds osmosewater mee in onze bestelwagen.

Wij zijn ervan overtuigd dat door het periodiek reinigen de levensduur van uw ramen en omlijstingen omhoog gaat en het glas langer zijn glans behoud.

Ook (grote) hoogte brengt ons niet in de problemen, want we hebben een hoogtewerker ter beschikking waar we tot 40 meter ramen kunnen reinigen. Dit met de nodige veiligheid voor ons en uw gevel. De nodige stappen voor het parkeerverbod in uw straat worden ook voor u geregeld door ons.

VRAAG OFFERTE AAN

UW CONTACTPERSOON

Kenneth

Werkgebied

Knokke (Heist), Brugge, Gent, Roeselare, Nieuwpoort, Oostende, De Haan, Koksijde, Gistel, Jabbeke en Zuinekerke

VOOR WIE/WAT

Huizen

Horeca

Veranda's

Showrooms

Lichtstraten

Klassieke en moderne ramen

Moeilijk bereikbare plaatsen


DENK OOK AAN

BETER RENDEMENT

Zonnepanelen

EENVOUDIG SCHOON

Schoonmaak

LANDURIGE ZORG

Onderhoud en daken