SCHOON­MAAK

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste schoon­maakklus

Ook voor het onderhoud van uw privéwoning, 2de verblijf of vakantiewoning bent u bij Extreme Clean aan het juiste adres!
Bij ons kunt u terecht voor onze conciërge services... 

Huishouden, boodschappen en klusjes zijn zorgen van gisteren, want wij nemen het van u over!

Met onze hulp en persoonlijke conciërge services, volledig op maat, wint u tijd en kan u genieten van uw verblijf en uw vakantie in Knokke en aan de Belgische kust.

Daarnaast verzorgen we ook de algemene, periodieke schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren. Met een afgesproken regelmaat komen wij naar u toe voor een professionele schoonmaak van uw kantoren, bedrijf, winkel en traphallen…

Regelmatig schoonhouden van bedrijfsmatige en openbare ruimtes is belangrijk. Op deze manier voorziet u uw werknemers van een gezonde en hygiënische werkplek. Daarnaast blijft de ruimte zijn uitstraling en representativiteit behouden, ook voor uw klanten.

Kantoren, traphallen en magazijnen worden intensief gebruikt. Daardoor raakt de ruimte bevuild. Bijvoorbeeld door stof of zand. Algemene en periodieke schoonmaken binnen kantoren, supermarkten en magazijnen zijn voor ons dagelijkse kost!

Door uw schoonmaakwerken uit te besteden aan Extreme Clean is een prettige werkomgeving gegarandeerd.

Voor wie


  • Horeca

  • Woningen

  • Kantoren

  • Winkelpanden

  • algemene delen van appartementsgebouwen


EENVOUDIG
SCHOON

DOE OP ONS BEROEP VOOR EEN COMPLETE EN PROFESSIONELE REINIGING VAN UW LOCATIES.Lokaal en gemotiveerd personeel voor een perfecte schoonmaak aan realistische prijzen.website door geselle.be